Hoppa till innehåll
  • Filtrera
  •   Sök vidare
  • Välj din skola
Östersunds bibliotek

Nu är sommarlovet riktigt nära! Om du gillar att läsa och är mellan 8-12 ska du kolla in Sommarboken på Östersunds bibliotek. Klicka på bilden för mer information!

Sommarboken 2016

Glad lässommar! 

En magisk dag för dig som älskar Harry Potter! Klicka på bilden för mer information:

Lumos 2016

Påsklov 2016

Lovtider är ju till för att koppla av eller sporta, men också för att pyssla och vara kreativ! Kom på Östersunds biblioteks påskpyssel, och skapa världen i din favoritbok. Klicka på bilden för mer information!

Sportlov 2016

Snart är det sportlov. Varför inte varva vintersportandet med lite bibliotekshäng? Klicka på bilden för att läsa mer om aktiviteterna på Östersunds bibliotek.

Leta spöken på biblioteket, bygg en stad eller lär dig mer om datorspelsutveckling

Löven faller, den mysigaste halsduken viras runt halsen och det blir mörkare om kvällarna. Det börjar lukta höstlov! Vad ska du hitta på? Kom till biblioteket såklart! Här finns både de roligaste aktiviteterna och den bästa höstläsningen. 

Höstlov

Tisdag, 27 oktober: Spökvandring Mer information 

Onsdag, 28 oktober: Bygga stad! Mer information

Torsdag, 29 oktober: Bibbhack 2015 Mer information

Sommaren är verkligen en tid för läsning. Missa inte uppstarten av Sommarboken den 15 juni på Östersunds bibliotek. Ingen föranmälan krävs, och du är med på de träffar som passar dig. 

Sommarboken

Frågor? Mejla cecilia.pettersson@ostersund.se

Varför inte inleda sommarlovet med lite skrivande och nya kompisar? Den 1 maj öppnar anmälan till årets skrivarläger på Östersunds bibliotek. Haka på du som är mellan 10-12 och gillar att skriva! Mejla cecilia.pettersson@ostersund.se om du har några frågor och för att anmäla dig. Skrivarläger

Samlingar
  • Din sökning gav inga träffar. Sökning på alternativa stavningsvarianter gav 0 träffar.